dissabte, 9 d’abril del 2005

[LlPnF][Pel·lícules] El detectiu Conan

Títol original
Títol original eliminat com a seguretat pel copyright
Altres títols
El detectiu Conan, Case Closed, Detective Conan
Autor
Gosho Aoyama
Director
Yasuichiro Yamamoto (9-15), Kobun Shizuno (16-19), Hajime Kamegaki (Crossovers Lupin III)
Estudi
TMS Entertainment
Gèneres
Aventura, Comèdia, Drama, Misteri, Shonen, Thriller
Classificació
+12 anys
Estrena
Abril de 1997
Informació
MyAnime List
Anime News Network
Wikipedia
Comentaris
També hi ha una altra versió de la primera pel·lícula de Lupin III vs Detectiu Conan! Lupin III vs Detectiu Conan - Dragon no Fansub

Hem retirat totes les pel·lícules, excepte els dos especials amb Lupin III, perquè han estat llicenciades en català, però hem volgut deixar constància que les vam fer.
Idioma
Japonès
Subtítols
Català, incrustats i flotants (21)
Format
MP4, MKV (21)
Vídeo
x264
Àudio
AAC
Resolució
720p i 1080p (21)
Qualitat
BDRip
Pes
1.2GB - 5GB
Traducció
bombillero, Kobasen
Correcció
Kobasen, Minamino Shuuichi, trafalgar-sama, victor_v
Edició
bombillero
Compressió
bombillero, Cano, intervención
Karaokes
bombillero


Lupin vs El detectiu Conan - Especial TV
La reina Sakura del regne de Vespània mor en un accident de caça, el príncep Gill immediatament se suïcida superat per la culpa. La següent en la línia de successió, la princesa Mira, rebutja la idea d'esdevenir reina perquè el poble creu que no és apte per governar. El comte Keith contracta en Daisuke Jigen com a guardaespatlles personal de la princesa, el qual planeja robar la Corona de la Reina juntament amb en Lupin III. En Conan i els altres assisteixen a una festa on la princesa és la convidada especial, però durant la cerimònia, en Conan descobreix i evita un intent d'enverinament a la princesa, i que aquesta aprofita la confusió per escapar. Pel carrer es troba amb la Ran, que per sorpresa per les dues, s'assemblen molt, i decideix canviar de lloc amb ella.
Lupin vs El detectiu Conan - La pel·lícula
En Lupin ha estat coaccionat per un home misteriós, anomenat Alan Smithee, que ha pres la Fujiko com a ostatge per obligar-lo a robar el safir Cherry. La policia contacta amb l'inspector Zenigata de la Interpol, que junt amb els inspectors Sato i Takagi com a voluntaris, munten un operatiu per impedir que robi el safir. Alhora, el jove cantant italià, Emilio Baretti, arriba al Japó per fer una gira de concerts, però l'endemà rep una carta d'amenaça. Malgrat el perill, el promotor de Baretti, Luciano Carnevale, insisteix que el concert tindrà lloc en la data prevista, ja que treballa per a la màfia italiana i utilitza els concerts com a tapadora per dur a terme negocis il·legals.
Pel·lícula 9 - Estratègia sobre les profunditats
Fa quinze anys, el vaixell de càrrega Yashiromaru es va enfonsar al nord de l'Oceà Atlàntic després de xocar contra un iceberg. Ara en Conan i els altres els conviden a un creuer per l'oceà Pacífic. Tot va bé fins que una sèrie d'assassinats i una explosió obliguen a evacuar el vaixell. Però quan en Conan quan està a punt de pujar al bot salvavides té una sensació estranya...
Pel·lícula 10 - El rèquiem dels detectius
A en Kogoro el contracta un home misteriós en un parc d'atraccions perquè investigui un cas, que si aconsegueix resoldre'l en 12 hores, la Ran i els nens moriran. El client ni tan sols li ha dit quin cas vol que investigui, només li va donant pistes per telèfon. Curiosament també li demana que participi en Conan i l'ajudi en la investigació. Aconseguiran resoldre l'enigma i salvar la Ran i els altres abans que s'acabi el temps?
Pel·lícula 11 - La bandera pirata al fons de l'oceà
En Conan i els altres viatgen a l'illa de Koumi, famosa perquè suposadament fa tres-cents anys dues famoses dones pirates, l'Anne Bonnie i la Mary Read, hi van amagar un tresor. Un cop a l'hotel, es troben amb uns caçadors de tresors que han vingut a buscar el tresor de veritat, per una altra banda, el cap de l'oficina de turisme convida als nens a un joc d'enigmes que porta al tresor amagat de les pirates, però... i si el tresor existeix de veritat? Un assassinat i un robatori indiquen que almenys algú sí que s'ho creu. Però en Conan, en Kogoro i la policia no busquen el tresor, sinó la justícia.
Pel·lícula 12 - La partitura de la por
En una sala de música, una dona està observant dos homes en una pràctica, ella envia un missatge i de sobte hi ha una explosió. El culpable assassina més músics i deixa al seu costat una de les parts d'una flauta. En Conan i els altres assisteixen als assajos del concert inaugural d'una sala de concerts, allà coneixen la famosa soprano Reiko Akiba, que abans del concert és assetjada probablement per la mateixa persona que va assassinar els musics. El culpable, a més de no voler deixar la Reiko cantar, amenaça de fer esclatar l'auditori sencer.
Pel·lícula 13 - El Corb perseguidor
Un home deixa un missatge en morir en un accident de trànsit: "Tanabata kyo" i una fitxa de Mahjong. Aquesta fitxa el vincula amb uns altres sis casos d'homicidi a Tòquio, Kanagawa, Shizuoka, Nagasaki, entre altres prefectures del Japó. A causa d'això, la policia de les diferents prefectures del Japó celebren una conferència conjunta sobre el cas on conviden en Kogoro com assessor. En acabar la reunió, en Conan veu que un dels policies surt de l'edifici i entra en un Porsche negre. Per alguna raó l'Organització dels Homes de Negre s'ha infiltrat en la reunió. En Conan descobreix gràcies a la Vermut que l'Organització necessita trobar una targeta de memòria, i qui s'encarrega de trobar-lo és l'Irish, que a més sembla que ha descobert l'autèntica identitat d'en Conan.
Pel·lícula 14 - La nau perduda al cel
El grup terrorista anomenat Els Gats Siamesos Vermells assalta l'Institut Nacional de Microbiologia de Tòquio i anuncien a través d'internet que han robat un bacteri mortal i que tenen la intenció d'alliberar-lo. L'oncle de la Sonoko, l'assessor del Consorci Financer Suzuki, en Jirokichi Suzuki, convida en Conan, la Ran i els altres a viatjar en el vol de prova del dirigible més gran del món per a ser testimonis d'un nou duel amb en Kaito Kid. El senyor Suzuki repta en Kaito Kid a robar la joia anomenada Lady Sky abans que el dirigible arribi a Osaka. Però durant el viatge el dirigible és assaltat pel grup terrorista que va robar el bacteri i que amenaça de alliberar-lo fent esclatar el dirigible. Des d'Osaka, en Heiji Hattori li donarà un cop de mà a en Conan per descobrir el motiu que tenen els terroristes.
Pel·lícula 15 - Un quart de silenci
Durant la inauguració d'una nova línia de metro, en Conan impedeix una catàstrofe en descobrir que algú havia col·locat explosius al túnel per on passarà el metro. En Conan investiga la història política del governador per trobar alguna pista sobre el culpable i s'assabenta que quan era ministre va estar a càrrec de la construcció de la presa Kitanosawa i que en pocs dies tenia previst assistir a la celebració de la reubicació del poble, però a causa de l'atemptat, cancel·la la visita. En Conan sospita que el terrorista podria trobar-se en Kitanosawa i se n'hi va amb tota la colla per investigar.
Pel·lícula 16 - L'onzè davanter
La Lliga de Detectius Júnior assisteix a un acte promocional de la lliga japonesa perquè els nens aprenguin a jugar a futbol junt amb jugadors professionals. L'endemà, mentre que els nens van a veure un partit de futbol, en Kogoro rep una trucada d'un home que l'adverteix que ha col·locat una bomba i que per trobar-la haurà de resoldre un enigma. La Ran truca a en Shinichi per informar-lo de l'enigma, i llavors en Conan, en Kogoro i la policia metropolitana treballaran junts per esbrinar la identitat del culpable.
Pel·lícula 17 - El detectiu al mar distant
La Ran guanya un sorteig per assistir a unes maniobres públiques en un destructor Aegis de l'armada japonesa, en Conan, la Sonoko, en Kogoro i els nens l'acompanyaran. Durant les maniobres apareix de sobte un objectiu desconegut i el vaixell es posa en alerta roja. Un cop resolta l'amenaça, i encara amb la incògnita sobre l'autoria, descobreixen que el filtre del sistema de drenatge ha absorbit el braç esquerre d'un membre de les Forces d'Autodefensa. A més a més, es descobreix que un espia estranger, que anomenen X, s'ha infiltrat en el destructor per robar informació confidencial. En Conan demanarà ajuda a en Heiji i al doctor Agasa per descobrir l'autèntica identitat de l'espia.
Pel·lícula 18 - El franctirador dimensional
En Conan i la resta assisteixen a la preinauguració de la torre Bell Tree quan de sobte una bala travessa el vidre del mirador on es troben i mata un home. En Conan veu amb el zoom de les seves ulleres un franctirador en un edifici llunyà i ràpidament surt per perseguir-lo, apareix la Sera Masumi i més tard l'FBI però finalment aconsegueix fugir. La investigació conjunta descobrirà que es tracta d'en Timothy Hunter, un exsoldat dels Navy SEALs que busca venjança per haver-li pres l'Estrella de Plata. En Conan haurà de descobrir el significat del missatge que el franctirador deixa després de cada tiroteig: un dau i un casquet de bala.
Pel·lícula 19 - Els gira-sols de l'infern
En una casa de subhastes exclusiva de Nova York surt a subhasta una obra de Van Gogh que es creia que s'havia cremat durant la 2a Guerra Mundial. L'obra la compra l'oncle de la Sonoko, en Jirokichi Suzuki, que a la roda de premsa posterior anuncia que exhibirà els 7 "Gira-sols en un gerro" de Van Gogh en una exposició al Japó. Llavors apareix en Kaito Kid declarar la intenció de robar-los. El Sr. Suzuki reuneix set experts per a protegir els Gira-sols, i que ell anomena els 7 samurais, però a més es guarda un as sota la màniga: el recentment nomenat Atura-Kid per la premsa japonesa, en Conan Edogawa... Però inesperadament apareix un altre gran detectiu per ajudar a detenir en Kaito Kid, en Shinichi Kudo!
Pel·lícula 20 - El malson més fosc
Una espia de l'Organització s'ha infiltrat a la Central del PSB i ha robat una llista NOC (llista d'espies de diferents agències d'intel·ligència del món que estan encoberts dins l'Organització dels Homes de Negre). L'espia roba un cotxe per fugir i en Toru Amuro (PSB) la persegueix per l'autopista fins que en Shuuichi Akai (FBI) aconsegueix aturar-la amb el seu rifle fent que el cotxe se surti de l'autopista i caigui sobre una central elèctrica causant una explosió.
L'endemà, en Conan i els nens van de visita a l'aquari de Touto acabat de remodelar. Allà es troben una dona asseguda en un banc amb la roba tota esparracada que sembla que hagi sofert un accident. A banda del tret característic de tenir cada ull d'un color diferent, la dona pateix amnèsia i no sap ni com es diu. En Conan treballarà juntament amb l'FBI per descobrir l'autèntica identitat de la dona i per a recuperar la llista NOC abans que l'Organització ho intenti per la força.
Pel·lícula 21 - La Carta d'Amor Carmesí
Una bomba esclata a l'edifici de la televisió Nichiuri durant la gravació de la Satsuki Cup, un torneig de karuta. Atrapats en el bombardeig, en Conan entra a l'edifici per ajudar en Heiji i la Kazuha abans que l'edifici acabi col·lapsant. Mentrestant, l'actual campió de la Copa Satsuki ha estat assassinat a la seva residència a Kyoto. Com si no fos prou, la futura Reina, l'Ooka Momiji, declara que ella és la promesa d'en Heiji!

38 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. He actualitzat els enllaços de la 9 a la 13.

    Gràcies per avisar.

    ResponElimina
  3. Han caigut alguns enlaços de les pelicules 11 12 13

    ResponElimina
  4. Els links de la 10 estan caiguts. N'hi ha un o dos que van però no em deixa extreure..

    ResponElimina
  5. Ara ja haurien de funcionar tots els enllaços

    ResponElimina
  6. Ep! quan treureu la nova? Molt bona feina!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quan hi hagi una bona traducció a l'anglès l'equip s'hi posarà. Tingueu paciència, que de fer-la segur que la fem! Gràcies pels comentaris!

      Elimina
    2. Els dvd i blu-ray sempre surten a finals de novembre, hi ha una raw coreana però preferim fer-ho amb la versió japonesa original. Això vol dir que fins al gener-febrer no la tindrem.

      Elimina
  7. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  8. moltes gràcies!!!!
    12 part 1 ha caigut.
    Gràcieper l'esforç

    ResponElimina
  9. I les pel·licules anteriors a la 9?

    ResponElimina
    Respostes
    1. En el seu moment es van doblar i emetre en català. Això és un fansub, no fem coses que ja han estat fetes en la nostra llengua ;) potser les puguis trobar a aninelliure.net

      Elimina
    2. Saps d'alguna altra pàgina, on pugui trobar les pel·lícules?

      Elimina
  10. I una altre cosa, com puc descomprimir els fixers? Graciès!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com que són .rar, hauràs de trobar un programa que te'l descomprimeixi. Si fas servir windows, el winrar va bé. Un cop instal·lat, botó dret a qualsevol dels arxius (un cop tots baixats a la mateixa carpeta) i "Descomprimir aquí". Ell sol t'ajuntarà totes les parts i et crearà la pel·lícula.

      Elimina
  11. Hola em podrieu passar els substitols en catala de les pel·licules, siusplau.

    Gracies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em sap greu però només oferim els subtítols cremats al vídeo. A l'arxiu dels subtítols, juntament amb la traducció, hi ha tota la feina d'edició i karaokes i és una cosa que no vull compartir, però per oferir només la traducció hauria de posar-me a separar una cosa de l'altra i tinc altres projectes per fer. Potser algun dia, però de moment no.

      Elimina
  12. D'acord no pasa res. Podrieu fer la versio 1080p de les pel·licules? Gracies!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pot ser que algun dia passem a fer-les en versió 1080p, però no refarem les ja fetes, ho sento.

      Elimina
  13. Una web genial. Esteu treballant actualment amb la pel·lícula 20?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No es pot treballar en quelcom que encara no ha sortit en Home Video.

      Elimina
  14. Hola, podrieu posar les pelicules de detectiu conan per descarregar de la 1 a la 8?

    ResponElimina
    Respostes
    1. No t'hem respost abans perquè la resposta és en comentaris anteriors, busca-la ;)

      Elimina
  15. Hola!

    Tot just avui buscava El francotirador dimensional i m'ha sorprès molt trobar-la en català! No us coneixia i val a dir que heu fet una feina excel·lent amb la pel·lícula, els subtítols són molt bons :)
    Una abraçada, moltes gràcies i molt bona feina!

    Salutacions,
    Anna

    ResponElimina
  16. Moltíssimes gràcies per la pel·lícula!!! Una més i en aquesta qualitat, d'imatge, so, traduccions i subtítols.

    Moltes gràcies! I a gaudir tots dels nous episodis també!

    ResponElimina
  17. Respostes
    1. Normalment fins que no surt a la venda al novembre no surten traduccions en anglès per començar a fer la nostra. A vegades en surt alguna de la versió xinesa, però no solen ser massa bones. Fins desembre o gener no tindrem alguna traducció per començar a treballar.

      Elimina