dilluns, 23 d’abril del 2012

[LlPnF][Anime] Hyouka

Títol original
Hyouka
Autor
Honobu Yonezawa
Director
Yasuhiro Takemoto
Estudi
Kyoto Animation
Canal de TV
Chiba TV, TV Saitama, KBS
Gèneres
Acció, Escola, Misteri, Shonen
Classificació
+12 anys
Emissió
23 d'abril de 2012 - 17 de setembre de 2012
Episodis
22 episodis i 1 especial
Estat
Finalitzada
Informació
MyAnime List
Anime News Network
Wikipedia
Sinopsi
En Hotaro Oreki és un noi que no li agrada gastar energia innecessàriament, no és que sigui gandul, és que té una filosofia molt particular: "Si no cal que ho faci, no ho faré. I si no tinc més remei, ho faré ràpid". Es va veure obligat a unir-se al club de literatura clàssica per petició expressa de la seva germana gran, perquè ella n'era membre quan estudiava al mateix institut, però el volen suspendre definitivament per falta de gent.

En Hotaro es pensa que com que no té membres, podrà gaudir d'un espai tranquil per a ell sol, però a l'aula del club es troba amb l'Eru Chitanda, una noia d'una família distingida, amb molta tradició i de molta importància al poble. És una noia intel·ligent i amb unes habilitats un pèl peculiars (com tenir el sentit de l'olfacte i l'oïda més aguts del normal). La seva frase característica és: "Tinc curiositat". Si a això li sumes que ho fa mirant amb uns ulls brillants de color violeta, es converteix en una petició que en Hotaro no s'hi podrà negar. A més d'ells dos, s'hi uniran en Satoshi Fukube i la Mayaka Ibara, ells dos i en Hotaro han anat junts des de secundària, en Satoshi és el seu millor amic però ella, en canvi, no es porta gens bé amb ell. Tots quatre formen el club de literatura clàssica, i al contrari del que es pot esperar, la sèrie no tracta de llibres sinó de l'habilitat extraordinària d'en Hotaro per resoldre misteris.
Notícies
Recull de notícies del blog
Enllaços
Projecte
En procés
 
Idioma
Japonès
Subtítols
Català, incrustats
Format
MP4
Vídeo
x264
Àudio
AAC
Resolució
1080p
Qualitat
BDRip
Pes
600MB i 850MB
Traducció
bombillero
Correcció
shira-chan, Vidsus
Edició
bombillero
Compressió
bombillero, Cano
Karaokes
bombillero


12 comentaris:

  1. Aquest anime m'encanta! :) Moltes gràcies per pujar-lo, sou uns cracks :D
    Una pregunta, cada quan anireu pujant els capítols d'aquest anime?
    Merci! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. En principi surten capítols cada dues setmanes, però al noi que porta aquest projecte se li ha espatllat l'ordinador. No sabem quan podrà tornar a estar operatiu, desitgem amb moltes forces que ben aviat, però ni idea... Ho sento.

      Elimina
    2. Ostres, em sap molt greu que se li hagi espatllat l'ordinador.
      No passa res haver-me d'esperar, d'aquesta manera veuré cada capítol amb més ganes! hahaha ^^
      moltes gràcies per la resposta :D

      Elimina
    3. Ja torno a tenir ordinador. Aviat hi hauran nous episodis.

      Elimina
  2. Moltíssimes gràcies per aquesta! m'ha agradat (fins ara) molt. Com anireu de ritme? teniu pensat seguir? es que.. segons com buscaria algo amb anglès tot i que l'espera aquí val la pena, doncs m'agrada molt com tracteu l'anime.

    ResponElimina
  3. L'he pausada just a la meitat per no deixar a mitges amb una altra trama de la sèrie i perquè ara començaré amb la pel·lícula de detectiu conan, després es continuarà fins acabar la segona meitat. Jo espero continuar-la al febrer-març, depenent de la feina que comporti la pel·li.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies per aquesta gran feina que feu. Seguireu fins a acabar la sèrie o el projecte està parat? Fa poc que he descobert aquesta pàgina i no deixo de recomanar-la!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja he començat amb la segona part de la sèrie així que aviat publicarem alguna coseta, i si les classes, la feina i demés obligacions no ens ho impedeixen, la farem ja fins al final sense més pauses.

      Elimina
  5. Bon anime, m'ha agradat bastant, si bé és cert que els detalls són molt importants, no és un anime que es pugui veure mig endormiscat! Genial la traducció i una autèntica feinada d'edició, quina delícia! Em deixa amb ganes de més... sembla difícil parlar d'una 2a temporada després de tant de temps, m'he plantejat tirar-me al manga (o a la novel·la lleugera original, però em fa una mica de vertigen pensar que la traducció de la novel·la no estigui a l'altura)

    ResponElimina
  6. Em volia descarregar aquesta serie però la carpeta 1 diu que els arxius estan encriptats i no deix descarregar-los. Ho podeu arreglar?
    Gracies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mira a veure si s'ha arreglat, si no, la tornarem a pujar.

      Elimina
    2. Arreglat, moltes gracies per la rapidessa!

      Elimina